News
Apr 2, 2020

Μπαλέτο στο σπίτι λοιπόν!
Με την αγάπη μου,
Μαρία Κοκκίνου.

Mar 27, 2020

Ένα χορευτικό παιχνίδι για τα μικρά μου μπαλαρινάκια για το τέλος του μαθήματος. Θα χρειαστούμε τη βοήθεια της μαμας! Με πολλή αγάπη.
Υ.Γ. Όλα τα μαθήματα προσαρμοσμένα για το σπίτι θα τα βρείτε στη σελίδα μας στο Vimeo. Απαιτείται κωδικός. Περισσότερες πληροφορίες στο νέο μας λογαριασμό στο Instagram @mpaleto_sto_spiti

Mar 26, 2020

Ένα χορευτικό παιχνίδι για τα μικρά μου μπαλαρινάκια για το τέλος του μαθήματος. Θα χρειαστούμε τη βοήθεια της μαμας! Με πολλή αγάπη.
Υ.Γ. Όλα τα μαθήματα προσαρμοσμένα για το σπίτι θα τα βρείτε στη σελίδα μας στο Vimeo. Απαιτείται κωδικός. Περισσότερες πληροφορίες στο νέο μας λογαριασμό στο Instagram @mpaleto_sto_spiti

Mar 17, 2020

Οδηγιες προς τους γονείς. ❤️
Ακολουθήστε τον λογαριασμό @mpaleto_sto_spiti στο Instagram.

Mar 17, 2020

Οδηγίες προς τα μπαλαρινάκια μου!

Mar 14, 2020

Αγαπητοί γονείς! Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τα μαθήματα μας και να μείνουμε σε προγραμμα έχω δημιουργήσει το Μπαλέτο στο Σπίτι! Μια νέα σελίδα στο Instagram μέσα από την οποία θα μπορούμε να κάνουμε το μαθημα μας διαδικτυακά. Την διαδικασία θα σας την εξηγήσω πολύ σύντομα. Προς το παρών, αν δεν έχετε λογαριασμό στο instagram εγγραφείτε, και ακολουθήστε τον νέο μας λογαριασμό, αποκλειστικά για τους πελάτες της σχολής μας.
@mpaleto_sto_spiti 🦋

Μέχρι να ανταμώσουμε ξανά, φιλιά στα μπαλαρινάκια μου!

Please Like and Share!

Mar 14, 2020
Θέλοντας να δημιουργήσω τις καλύτερες συνθήκες για τις μαθήτριες

Θέλοντας να δημιουργήσω τις καλύτερες συνθήκες για τις μαθήτριες μου, για την δύσκολη περίοδο περιορισμού που μας περιμένει, μου γεννήθηκε η ιδέα για το Μπαλέτο στο Σπίτι!
Σε περίοδο κρίσεων γεννούνται πάντα νέες ιδέες, και παρα να καθόμαστε να μετράμε απλά τα κρούσματα και να πανικοβαλλόμαστε (αν με γνωρίζετε έστω και λίγο φαντάζεστε σε τι κατάσταση ψυχολογική βρίσκομαι αυτή τη στιγμή), ισως θα ήταν καλύτερο να δεχθούμε την κατάσταση ως έχει και να βρουμε τρόπους να διευκολύνουμε τον εαυτό μας και πρώτα από όλα τα παιδιά μας για να δεχθούμε τη νέα κατάσταση.
Τα παιδιά χρειάζονται σταθερότητα. Προγραμμα. Το τι θα κάνω με τα παιδιά όλη μέρα στο σπίτι πρέπει να αντιμετωπιστεί με το home schooled program. Αν μας τα είπαν καλά, θα δημιουργηθεί πλατφόρμα όπου τα παιδιά θα διδάσκονται τα μαθήματα τους εξ αποστάσεως. Ναι ξέρω όλα τα αλλά και τα πως, αλλά ας το πιστέψουμε κι ας το προσπαθήσουμε κι ας το παλέψουμε δεδομένων των συνθηκών για να γίνει. Επαναλαμβάνομαι αλλά το πιστεύω. Τα παιδιά θέλουν προγραμμα. Το ίδιο προγραμμα που είχαν την περασμένη βδομάδα και όλες τις προηγούμενες. Άρα, σε έναν ιδανικό κορωνοιοκοσμο, αφού βρεθεί λύση για το ποιος θα μένει με τα παιδιά, τα παιδιά θα πρέπει να ξυπνούν την ίδια ώρα που ξυπνούσαν, να είναι στο διαδικτυακό σχολείο, να τρώνε, να κοιμούνται το μεσημέρι και μετά να κάνουν τις δραστηριότητες τους. Οποίες από αυτές είναι εφικτό να ακολουθηθούν, έστω με έναν διαφορετικό τρόπο. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να βρουμε τρόπους να φτιάξουμε δρόμους που δεν θα μας βγάλουν σε αδιέξοδο αλλά σε έναν τόπο μαγικό. Και αυτή η διαδρομή, η άγνωστη και η δύσκολη, θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα έχει να μας διδάξει πολλά.
Μπαλέτο στο σπίτι λοιπόν από μένα! Αφού αναγκαστικά μένω στο σπίτι από αύριο ξεκινώ να εργάζομαι πάνω σε αυτό, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τα μαθήματα μας κανονικά. Εγώ θα ετοιμάζω τα μαθήματα, θα τα ανεβάζω στη νέα σελίδα που θα δημιουργήσω ειδικά για τον σκοπό αυτό, και τα παιδιά θα κάνουν το μάθημα τους μαζί μου διαδικτυακά. Θα βρω τρόπο να μπορούν να κάνουν τις ασκήσεις τους σε λίγα τετραγωνικά, αποφεύγοντας ασκήσεις που θα κάνουν ζημιά στο σώμα μας, μια και τα σπίτια μας δεν διαθέτουν αντικραδασμικό πάτωμα. Θα μου πάρει τον δεκαπλάσιο χρόνο δουλειάς, αν όχι τον εκατονταπλάσιο, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι το να μείνουμε όλοι σε προγραμμα μέσα σε όλο αυτό και να συνεχίσουμε την καθημερινότητα μας με έναν διαφορετικό τρόπο, είναι ο καλύτερος τρόπος επιβίωσης. Τον κορονοιο τον φοβάμαι. Όχι απλά τον φοβάμαι, τον τρέμω. Αλλά μέχρι χθες έτρεμα μην ακούσω για άλλο κρούσμα, περιόρισα τους γονείς μου στο σπίτι, τους στέρησα με το ζόρι και τις φωνές κάθε έξοδο, κλείστηκα στο σπίτι κι εγώ όπως πιστεύω πως θα έπρεπε να κάνει ο καθένας, ή καλύτερα, να μας επέτρεπαν να κάνουμε όλοι το αυτονόητο, αλλά απόψε βρήκα τη δύναμη να το δω αλλιώς. Θα συμβεί. Όλο αυτό συμβαίνει. Η εξέλιξη του εξαρτάται όμως κι από το χέρι μας. Πρώτα από το χέρι μας. Και μετά, η περίοδος αυτή η τόσο διαφορετική, εξαρτάται από εμάς το πόσο όμορφη ή δύσκολη θα την βιώσουμε. Ας μείνουμε στο σπίτι κι ας μείνουμε σε προγραμμα. Σε αυτά που επιλέξαμε και σε αυτά που αγαπάμε. Κι ας βοηθήσουμε και τα παιδιά να το βιώσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Στο σπίτι όπως επιβάλλεται, και σε προγραμμα! Μέχρι να ανταμώσουμε ξανα.
Ο Θεός μαζί μας. Θα περάσει κι αυτό. Θα το περάσουμε μακριά ο ένας από τον άλλο αλλά θα το περάσουμε παρέα.

Mar 11, 2020

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που επικρατεί μετά την εμφάνιση πρόσθετων κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στην Κύπρο και με σκοπό την πρόληψη και την αποτροπή της μετάδοσης, το υπουργείο παιδείας ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Υπουργείου, απογευματινών και βραδινών, των Ειδικών Σχολείων, δημόσιων και ιδιωτικών, όπως και των φροντιστηρίων, παγκυπρίως. Με παρότρυνση του Παγκύπριου συνδέσμου χορού οπως ακολουθηθούν οι οδηγίες του υπουργείου και καθαρά για προληπτικούς λόγους, ανακοινώνεται λοιπόν ότι η σχολή μας παραμένει κλειστή από αύριο μέχρι και την Παρασκευή 20 Μαρτίου. Όλα τα μαθήματα θα αναπληρωθούν το συντομότερο δυνατόν. Θα ενημερωθείτε με σχετική ανακοίνωση.
Μέχρι τότε ας περιοριστούμε στο σπίτι, ας κρατήσουμε τα παιδιά μακριά από τις τηλεοράσεις και το άγχος των ημερών, και ας τους παροτρύνουμε όταν αρχίσουν να παραπονιούνται ότι θέλουν να βγουν έξω οπως είναι φυσικό, να ακούν μουσική και να χορεύουν στο σπίτι, να ζωγραφίζουν και να παίζουν δημιουργικά. Κι εμεις μαζί τους! Μόνο δύναμη μπορούμε να πάρουμε από τα παιδιά και από την αθωότητα της ψυχής τους. Τα φιλιά μου στις μπαλαρίνες μου, κι εύχομαι να περιοριστούμε όλοι στο σπίτι και να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν αυτή η δοκιμασία.
Προσευχή και ηρεμία! Ο Θεός μαζί μας. 🙏🏻❤️

Feb 3, 2020
NEW CLASS FOR ADULTS

NEW CLASS FOR ADULTS
Would you like to have a space to express yourself? On Fridays at 18:30-19:30 we move to express! Join us for a FREE “expressive movement” TRIAL with Veronica Savva @embodied_soul_therapy this Friday and let your dance speak for you!
#expressivemovement #danceandmove #movementtherapy #expressivedance #expressyourself #dancetherapy #balletschool #kokkinouschoolofballet

Feb 1, 2020
Great students great moments.

Great students great moments.
#lovemystudents #proudballetteacher #thenutcrackerballet #balletschool #kokkinouschoolofballet @ Larnaca, Cyprus

View More Posts On Facebook

Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com