News
Sep 23, 2021

Μόλις άρχισε η χρονιά μας, πήραμε κορμάκι και παπουτσάκια μαζί με την καλή μας διάθεση και ξεκινήσαμε τα μαθήματα μπαλέτου!
Ευχόμαστε καλή αρχή στα νέα μπαλαρινάκια της σχολής μας!

#babyballerinas #balletteacher #balletteacherlife #balletschool #kokkinouschoolofballet

Sep 21, 2021
FOR OUR DARLING MOMMIES:

FOR OUR DARLING MOMMIES:

Όπως κάθε χρόνο από την αρχή λειτουργίας της σχολής μας προσφέρουμε στους γονείς των μαθητών μας, μαθήματα στη μέθοδο Pilates και στο Barre workout, με 20% έκπτωση για όλο τον χρόνο! 🤍
Ευτυχισμένα παιδιά, ευτυχισμένοι γονείς.
Τα μαθήματα γίνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 18:30-19:30.
Επικοινωνήστε με την σχολή για να κρατήσετε την θέση σας σήμερα!

#yearlyoffer #offer #discountfortheparents #happykidshappyparents #beoneofus #beastar #balletschool #pilates #barreworkout #balletteacher #balletteacherlife #balletschool #kokkinouschoolofballet

Sep 18, 2021
Πάντα να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας.

Πάντα να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας. Πάντα θα κοιτάω προς τα δικά σου θέλω και θα ψάχνω τον τρόπο που θα ανοίξει τον δρόμο στον οποίο θα περπατήσεις (ή μάλλον θα χορέψεις) εσυ!
Χρόνια πολλά αστεράκι μου. Να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη στη ζωή σου. Σ’αγαπώ πολύ 🤍

#happybirthday #aspiringyoungballerina #balletteacher #balletteacherlife #balletstudent #balletschool #kokkinouschoolofballet

@christinakalli10 @christinakalli_ballet
@_mariakokkinou_

Sep 15, 2021

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ:
Μια ευκαιρία για να ανανεωθείς και να αποφορτιστείς από ότι σε βαραίνει, μέσα από καθοδηγούμενη ελεύθερη κίνηση (δωρεάν)!

Σε μια καθημερινότητα όπου η ένταση και τα «πρέπει» συχνά εγκλωβίζονται στο σώμα μας, χρειάζεται να δώσουμε χώρο στα συναισθήματά μας να πάρουν μορφή, ρυθμό και ήχο.

Μέσα από μια εξαιρετικά ψυχοσωματική προσέγγιση, θα κινηθούμε ελεύθερα - ατομικά αλλά και ομαδικά, θα επιτρέψουμε στην αναπνοή μας να δώσει ενέργεια στα κύτταρά μας, θα ανοίξουμε και θα αγκαλιάσουμε το σώμα μας, επιτρέποντας στον εαυτό μας να δημιουργήσει αυθόρμητα αυτό που θέλουμε "εμείς".

Η Χοροέκφραση μπορεί να βοηθήσει στην:
➤ Έκφραση συναισθημάτων
➤ Επανασύνδεση με το παιδί μέσα μας
➤ Καλύτερη επαφή με τον ίδιο τον εαυτό
➤ Εξερεύνηση και ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων
➤ Συναισθηματική αποφόρτιση και εκτόνωση του στρες

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:
οποιοδήποτε ενήλικα επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το σώμα και την κίνηση ως μέσο εκτόνωσης και έκφρασης, χωρίς περιορισμούς, σε ένα χώρο όπου το σωστό και το λάθος απουσιάζουν.
Δεν απαιτείται προηγούμενη χορευτική εμπειρία.

📞 Καλέστε στο 99198408 (Βερόνικα) για να δηλώσετε συμμετοχή. Η εγγραφή είναι απαραίτητη λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.
🕟 Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 | 19:00-20:00

Sep 10, 2021
Choose wisely!

Choose wisely! 🤍

Καλή αρχή σε όλα τα μέλη του συνδέσμου μας. Η ασφάλεια των παιδιών είναι η βασική μας αρχή. Καλή σεζόν με υγεία!

Sep 9, 2021
Αυτή εδώ είναι η Γιώτα, και η Γιώτα σήμερα έγινε παράδειγμα για όλα

Αυτή εδώ είναι η Γιώτα, και η Γιώτα σήμερα έγινε παράδειγμα για όλα τα παιδιά που κυνηγούν τα όνειρα τους, μέχρι τέλους!

Την Γιώτα την γνώρισα πριν απο 3 χρόνια στο τμήμα ενηλίκων που δημιούργησα σε αρχάριο επίπεδο. Δεν είχε την παραμικρή ιδέα και δεν είχε ευκολίες στο σώμα της. Είχε όμως αγάπη για τον χορό. Οι τελευταίες δυο χρονιές ήταν μισές λόγω lockdown, και τα μαθήματα περιορισμένα. Κάποια στιγμή μέσα στην περασμένη σεζόν εξέφρασε την επιθυμία να σπουδάσει χορό.

Ομολογώ ότι δεν το περίμενα! Και ομολογώ ότι μου φάνηκε από δύσκολο έως ακατόρθωτο, όχι γιατί δεν πιστεύω στην δύναμη της θέλησης, γιατι αν πιστεύει κάποιος στην δύναμη της θέλησης είμαι εγώ, αλλά το να σπουδάσεις χορό απαιτεί μια τεχνική που δεν διδάσκεται σε μερικά μόλις μαθήματα σε ένα τμήμα αρχαρίων που ξεκινάμε από τα πολύ βασικά και διακόπτεται λόγω κορονοϊού.

Η Γιώτα αποδείχθηκε στρατιώτης. Της είπα ότι θα ήταν δύσκολο και μου είπε ότι θέλει να το προσπαθήσει. Έδωσε τον Ιούνιο και δεν πέρασε. Της ζήτησαν να δουλέψει όλο το καλοκαίρι και να την ξαναδούν τον Σεπτέμβριο. Έκανε εντατικά ατομικά μαθήματα, 6 ώρες την εβδομάδα, και δούλεψε πραγματικά πολύ, κάνοντας άλματα κυριολεκτικά και μεταφορικά, μέχρι το τελικό άλμα προς το όνειρο της.

Πέρασα, μου είπε στο τηλέφωνο και αισθάνθηκα λες και ήμουνα ξανά στα δεκαεπτά, όταν έδινα εξετάσεις για πανεπιστήμιο και πέρασα στην πρώτη μου επιλογή. Η χαρά που πήρα δεν περιγράφεται. Τα όνειρα είναι για να τα ζεις με μάτια ανοιχτά!

Συγχαρητήρια Γιώτα μου. Το αξίζεις! Καλή αρχή σου εύχομαι από την καρδιά μου στο νέο σου ξεκίνημα και καλή πρόοδο.

Μεγάλες ευχαριστίες στην καινούργια μας δασκάλα, κα Νατασα Φυλακτού για την πολύτιμη βοήθεια της. Όλες μαζί κατορθώσαμε το ακατόρθωτο και όλα ευθύνονται στην μεγάλη θέληση της Γιώτας.

Ποτέ δεν είναι αργά για κάτι που αγαπας πραγματικά! Σπουδαίο μάθημα! Το σπουδαιότερο όλων.

Υ.Γ. Την φωτογραφία αυτή την τράβηξα την μέρα που κόπηκε και ήρθε μετά στη σχολή. Κάτι μου λέει ότι βλέποντας τον εαυτό της στον καθρέφτη αποφάσισε οτι μπορεί!

#congratulations #balletstudent #balletschool #kokkinouschoolofballet #strongwilled #followyourdreams #shineon #adultsballet

@yagathocleous
@_mariakokkinou_
@natasa.f

Sep 9, 2021

ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικό μάθημα "Χοροέκφρασης" για ενήλικες από την χοροθεραπευτρια της σχολής μας κα Βερόνικα Σάββα! 💃

📅 Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου | 19:00-20:00
📞 99198408 για κρατήσεις και πληροφορίες
*Δεν είναι απαραίτητη οποιαδήποτε πείρα στο χορό*

Σε μια καθημερινότητα όπου η ένταση και τα «πρέπει» συχνά εγκλωβίζονται στο σώμα μας, χρειάζεται να δώσουμε χώρο στα συναισθήματά μας να πάρουν μορφή, ρυθμό και ήχο.

Μέσα από μια εξαιρετικά ψυχοσωματική προσέγγιση, θα κινηθούμε ελεύθερα - ατομικά αλλά και ομαδικά, θα επιτρέψουμε στην αναπνοή μας να δώσει ενέργεια στα κύτταρά μας, θα απελευθερώσουμε τη φωνή μας, θα ανοίξουμε και θα αγκαλιάσουμε το σώμα μας, επιτρέποντας στον εαυτό μας να δημιουργήσει αυθόρμητα αυτό που θέλουμε "εμείς".

Η Χοροέκφραση μπορεί να βοηθήσει στην:
➤ Έκφραση συναισθημάτων
➤ Επανασύνδεση με το παιδί μέσα μας
➤ Καλύτερη επαφή με τον ίδιο τον εαυτό
➤ Εξερεύνηση και ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων
➤ Συναισθηματική αποφόρτιση και εκτόνωση του στρες

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:
οποιοδήποτε ενήλικα επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το σώμα και την κίνηση ως μέσο εκτόνωσης και έκφρασης, χωρίς περιορισμούς, σε ένα χώρο όπου το σωστό και το λάθος απουσιάζουν.

#dancetherapy #dancetherapyforadults #dancetherapist #veronicasavva #dancetherapyworks #movementclass #newseason #newbegginings

@embodied_soul_therapy 🤍

Aug 30, 2021
ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ:

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ:
Με μεγάλο ενθουσιασμό, καλωσορίζουμε στη σχολή μας την κυρία Νατάσα Φυλακτού, απόφοιτο της Βασιλικής Ακαδημίας χορού του Λονδίνου και της ευχόμαστε καλή αρχή!

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Η Νατάσα Φυλατού ξεκίνησε τα μαθήματα μπαλέτου στην ηλικία των οκτώ ετών κάτω απο το σύστημα R.A.D. Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα σύγχρονου χορού στo συστήμα Martha Graham και παράλληλα εκανε μαθήματα στη μέθοδο Pilates. Το 2015 ξεκίνησε τις σπουδές της στο Λονδίνο, στο Royal Academy of Dance, από όπου και αποφοίτησε με BA (Hons) Ballet Education. Κατά τη διάρκεια των σπουδών διδάχθηκε σύγχρονο χορό στα συστήματα José Limón, Merce Cunningham και Lester Horton, όπως και μαθήματα αυτοσχεδιασμού (contact improvisation). Παρακολούθησε επίσης μαθήματα κλασικού ρεπερτορίου, body conditioning, διδασκαλίας κ.α. Τα επόμενα δύο χρόνια μετά τις σπουδές εργάστήκε ως δασκάλα μπαλέτου σε ιδιωτική σχολή χορού στην Αγγλία και το 2020 επέστρεψε πίσω στη Κύπρο για να συνεχίσει τη διδασκαλία. Παράλληλα με τον χορό συνέχισε να εξελίσσεται στη μέθοδο Pilates όπως και με ένα νεό τρόπο εκγύμνασης, το Barre, ένα είδος γυμναστικής, ελαφρώς εμπνευσμένο από το μπαλέτο αλλά και το Pilates, με σκοπό την ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος μέσω μίας διαφορετικής μεθόδου.

#balletteacher #newballetteam #balletschool #kokkinouschoolofballet #larnacaballetschool

Aug 25, 2021
Η καλή μας Αναστασία μας επισκέφθηκε και ζήτησε να της βάλω μουσική

Η καλή μας Αναστασία μας επισκέφθηκε και ζήτησε να της βάλω μουσική να χορέψει για λίγο! 🦋
Ραντεβού σε μια βδομάδα μικρες μου μπαλαρίνες!

#lovemystudents #balletstudent #balletteacherlife #balletschool #kokkinouschoolofballet #larnacaballet #larnacaballetschool

Aug 23, 2021
Εβδομάδα γνωριμίας με ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικά μαθήματα:

Εβδομάδα γνωριμίας με ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικά μαθήματα:

Σε συνεργασία με την αγαπημένη μας χοροθεραπευτρια Βερόνικα Σάββα και για να μας μπει καλά η νέα ακαδημαϊκή χρονιά, διοργανώνουμε μια εβδομάδα γνωριμίας των νέων μαθημάτων στις εγκαταστάσεις της σχολής μας!

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συγκεκριμένα μαθήματα, επικοινωνήστε με την Βερόνικα! 📞 99198408

✨ Join us for a FREE trial class!✨

🕟 Friday, 3rd of September 2021

💃 Mother & Child Dance Therapy https://bit.ly/3gt9imr
💃 Mother-to-be: Wellness Classes https://bit.ly/3m8ZcKV
💃 Expressive Movement Classes for Adults https://bit.ly/3yZGTvi

🕟 Saturday, 4th of September 2021

💃 Dance Therapy for Children https://bit.ly/3CScXDD

Limited spaces available, so book your spot! --> 📞 99198408

Veronica Savva - Dance Therapist / Χοροκινητική Ψυχοθεραπεύτρια

View More Posts On Facebook

Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com