Ενδυνάμωση και Ευλυγισία / Strengthening and Flexibility classes

Εκτός από τα τμήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού, λειτουργούν και τμήματα άσκησης βασισμένα στη μέθοδο Pilates (Pilates mat with props), στο Barre a terre (μια σειρά ασκήσεων της μπάρας του κλασικού μπαλέτου που γίνονται στο πάτωμα, χρησιμοποιώντας την αντίσταση του εδάφους για σωστή ευθυγράμμιση του σώματος), στο PBT (Progressing Ballet Technique) και στην Yoga, έχοντας κοινό στόχο την ενδυνάμωση, την αύξηση της ευλυγισίας και την βελτίωση ποιότητας ζωής.

«Στα δέκα μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, στα είκοσι τη βλέπουν οι άλλοι και στα τριάντα έχεις ένα καινούργιο σώμα», έλεγε ο εμπνευστής της μεθόδου, Tζόζεφ Πιλάτες.

Τα μαθήματα απευθύνονται τόσο στους μαθητές μας που θέλουν να αυξήσουν την ευλυγισία τους και να αποκτήσουν ένα δυνατό σώμα, όσο και σε άτομα που θέλουν να βάλουν την άσκηση στη ζωή τους σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον.

Για την φετινή σεζόν, στη σχολή θα λειτουργεί το νέο μάθημα the MK method (Maria Kokkinou Method) που συνδιάζει βασικές ασκήσεις μπαλέτου, σε συνδιασμό με αναπνοές για αύξηση της ισορροπίας, και προσθέτοντας ασκήσεις από το pilates και την yoga με ένα διαφορετικό τρόπο. Το μάθημα δεν απαιτεί προηγούμενη εμπειρία στον χορό, ούτε προηγούμενη επαφή στο pilates ή την yoga. Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα την Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου 2020!

Για αυτή την σεζόν, στο πρόγραμμα της σχολής προστίθενται επίσης μαθήματα Movement Training από την συνεργάτιδα της σχολής μας κα Ρομίνα Κωστέα. Το μάθημα αυτό βοηθά στην βελτίωση και αντίληψη του σώματος, με στόχο την ενδυνάμωση των χορευτών. Το σώμα ενθαρρύνεται ώστε να βρει την σωστή στάση του σώματος και να κατανείμει σωστά το βάρος του, ώστε να ενεργοποιηθεί η σωματική μνήμη. Οι μύες μακραίνουν και δυναμώνουν, η αντοχή αυξάνεται, το σώμα αποκτά ευλυγισία, οι κινήσεις γίνονται πιο αρμονικές..

Τα ομαδικά μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα κατά τις απογευματινές ώρες.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια και λόγους υγιεινής, οι ασκούμενοι παρακαλούνται όπως έχουν μαζί τους το προσωπικό τους στρώμα και το δικό τους μπουκάλι νερό καθώς τα αποδυτήρια θα παραμένουν κλειστά με βάση το προτόκολλο ασφαλείας για τον  COVID-19.

Για μία καλύτερη ποιότητα ζωής δώστε χώρο στην άσκηση στη ζωή σας. Για περισσότερες πληροφορίες και για ένα δωρεάν δοκιμαστικό επικοινωνήστε μαζί μας.

Για περισσότερες φωτογραφίες ρίξτε μιά ματιά στο gallery

Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com