Το Δέντρο των Ευχών, Δεκέμβριος 2017

"Μια φορά κι ένα καιρό σε μια πόλη αληθινή, σε μια πόλη σαν κι αυτή, από το κουβάρι ξετυλίγεται η κλωστή, παραμύθι για να ξεκινήσει..."

Ένα όνειρο είχα από παιδί. Όταν μεγαλώσω και φτιάξω την δική μου σχολή, να βρω τον τρόπο με τα δικά μου παιδιά, να βοηθήσουμε άλλα παιδιά που να έχουν ανάγκη.

Για την τρίτη παράσταση της σχολής μας λοιπόν, έγραψα το δικό μου παραμύθι. Το παραμυθάκι αυτό το εκδώσαμε και όλα τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις πήγανε στο ένα όνειρο μια ευχή, με την ευχή όλα τα όνειρα να γίνουν ευχές κάτω από το "Δέντρο των Ευχών". Ευχές, που οι νεράιδες των ευχών θα κάνουν αληθινές έτσι όπως στο παραμύθι.

Γιατί,

"Νεράιδα είμαι εγώ, νεράιδα είσαι και εσύ. Νεράιδες των παραμυθιών είμαστε εμείς! Κι όταν ενωθούμε όλοι μαζί, όλοι μαζί μπορούμε!"

Λίγες μόλις μέρες πριν ξημερώσει Χριστούγεννα, μετά από πολλές πρόβες και με μεγάλη ανυπομονησία, το δέντρο των ευχών πήρε ζωή στη σκηνή στις 21 Δεκεμβρίου 2017. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Σκάλα, σε μία μοναδική παράσταση τα εισιτήρια της οποίας εξαντλήθηκαν σε ελάχιστες μόλις μέρες.  

Ήταν ό,τι πιο όμορφο έζησα στην σκηνή μέχρι τότε!

Για να ρίξετε μια ματιά στην προετοιμασία της παράστασης αυτής, δείτε το trailer.

Για να δείτε πλάνα από την παράσταση πατήστε εδώ για το σύντομο βίντεο, ή εδώ για το μεγαλύτερο βίντεο.

Φωτογραφίες από το Δέντρο των Ευχών θα βρείτε εδώ!

Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com